Ak Parti 'nin Düzce Belediye Meclis üyesi adayları belli olduğu şeklinde bazı basın kuruluşlarında çıkan aday listesi ile ilgili Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu sert bir dille sosyal medya üzerinden yalanlamada bulundu. Son zamanlarda ard arda yayınlanan listeler ile ilgili daha öncede televizyonumuza özel açıklamada bulunan Kaşıkoğlu 18 Şubat Salı günü kendilerinin açıklayacağı listenin dışında verilen isimlerin hiçbir doğruluk derecesi olmadığını.Bunun sadece boş atıp dolu tutma çabasından öte birşey olmadığını ifate etmişti.

Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle;

"EDEP YAHU....
BİZ YALANLAMAKTAN SIZ YALAN HABERCİLİKTEN BIKMADINIZ. BELEDIYE BAŞKAN ADAYLIKLARINDA DA AYNI YALANLARINIZI YÜZÜNE VURMUŞTUK DA HIÇ YÜZÜNÜZ KIZARMAMIŞ VE PİŞKİNLİĞE DEVAM ETMİŞTİNİZ. INSAN UTANIR VE YALAN HABER YAPTIGI IÇİN TAKIPÇILERINDEN BIR ÖZÜR DİLER.
BERAZ OLSUN AHLAK KIDINTISI VARSA BU YALAN HABERIN DÜZELTİLMESİNİ VE PARTİMİZİ VE TAKIPÇILERINIZI TÖHMET ALTINDA BIRAKMAMANIZI RICA EDIYORUZ.
HERKESE BURADAN IFADE ETMEK ISTERIM KI BU BIZE SORULUP BILGI ALINMADAN YAZILAN KOCAMAN "YALAN LISTE" DİR.
HER SEFERINDE YALAN SÖYLEDİKLİRİNİ KENDILERI TEVİL YOLLU İKRAR EDİP YENIDEN İŞTE GERÇEK LİSTE DIYEN YALANCILARA HALKIMIZIN ITIBAR ETMEMESINI,GERÇEK LISTELERIN 18.02.2014 TARİHİNDE SAAT 17.00'DAN ITIBAREN YALNIZCA AK PARTI DÜZCE SITEMIZDE ILAN EDECEĞIZ.
DÜZCE KAMUOYUNA SAYGI ILE ARZ OLUNUR. "

Ortada büyük bir bilgi kirliliği olduğunu ifade eden Kaşıkoğlu amaçlarının kulis yapmak ve bazı kişilerin listelere konulmaması için önlerine engel oluşturmak olduğunu vurguladı.

 

Haber;P.Yıldırım