“AKP Türkiye’yi de Düzce’yi de talan etmiştir. AKP’li belediye, Düzce halkına ait ne varsa ya satmış veya yandaşlarına peşkeş çekmiştir. Burası İnönü Parkı mıdır? Daha doğrusu park mıdır?”
Bu sözler İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez’e ait… Düzce’de yeşil alanların talan edilerek ticarethaneye dönüştürüldüğünü savunan Sönmez ve Partililer bugün İnönü parkında basın açıklaması yaptı.


AYAKKABI KUTULARI SADECE ANKARA’DA DEĞİL


“Düzce’nin Talan Edilmesine İzin Vermeyeceğiz.” Diyen Sönmez, Düzce halkına seslendi:

“Şimdi Düzce Halkına soruyorum. Peki, buralardan Düzce Halkının gönül rahatlığıyla faydalanıyor mu? Değerli Düzceliler. Bunlar eski belediye yerini sattılar. Eski hal binası yerini sattılar. Parkları sattılar. Düzce’de halka nefes alacak yer bırakmadılar. Şimdi size ait bu yere birde seçim bürosu açtılar. Al gülüm ver gülüm işleri bunlar. Bunların kendi ceplerinden başka düşünceleri yoktur. Ayakkabı kutuları sadece Ankara’da değil buralarda da var.”


RANT BAHÇELERİNİ, HALK BAHÇELERİ YAPACAĞIZ


“Ankara’da kuracağımız bir milli hükümetle, ’Nereden buldun kanunu’ çıkartacağız. ”diye iddialı konuşan Sönmez, yerel seçimlerde destek istedi.


Sönmez, “Yukarıdan aşağıya tüm çalınanları tekrar hazineye aktaracağız. Çalanlar da kesinlikle yargılanacaktır. Şimdi gelin bu kötü gidişe son verelim. Önümüzde seçim var. Bize destek olun, oy verin. Bunların hakkından biz geliriz. Seçildiğimizde, ilk yapacağımız; Belediyeye ait bu tür yerleri derhal belediyeye geri almaktır. Buralardaki bütün betonları, barakaları, çöpleri söküp atacağız. Buralar Yeşil Düzce’nin simgesi olacak. Düzce Halkı Huzur içinde ağaçların gölgesinde dinlenecek. Parklar yeniden halkın olacaktır. Rant bahçelerini, halk bahçeleri yapacağız. Biz İşçi Partisiyiz. Kararlıyız. Yaparız.”dedi.

 

Haber;S.Kaşkır