İl ve ilçe yönetimlerinin görevden almalarının yaşandığı ve kurultayın yapılıp yapılmayacağının bile öngörülemediği MHP’deki olağanüstü kurultay süreci belirsizliğini korurken, il ve merkez ilçe yönetimi Genel Başkan Devlet Bahçeli’den yana bir tutum sergiliyor. Partinin sevilen isimlerinden olan ve 2009 yerel seçimlerinde Akçakoca Belediye Başkan adaylığı bulunan Okan Yanmaz ise İl ve merkez ilçe yönetiminin Bahçeli’ye verdiği desteğin aksine Genel Başkan Adayı Meral Akşener’e açık desteğini, Akşener’le İzmir’deki buluşmasında çektirdiği fotoğrafla ortaya koydu.

İzmir’de buluştular

MHP Genel Kurulu’nda genel başkan adayı olan Akşener’i destekleyen Yanmaz, Akşener’i İzmir’deki programında yalnız bırakmadı. Eşi Nursel Yanmaz ile Akşener’in İzmir’de programına katılan Yanmaz ailesi Akşener ile görüştü.


Yanmaz Akşener’in MHP’yi iktidara taşıyacağından emin

MHP’deki değişimi kaçınılmaz gördüğünü düşünenler arasında yer alan Yanmaz’ın Akşener’in MHP’yi iktidara taşıyacağına olan inancı sonsuz…   

Akşener 2009 yılında Yanmaz’a destek olmuştu

Öte yandan Yanmaz’ın, Akşener’le olan hukuku eskiye dayanıyor.



Yanmaz, 2009 Yerel Seçimlerinde Akçakoca Belediye Başkan Adayı olduğunda, o dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili olarak görev yapan Meral Akşener, Yanmaz’ın adaylığını açıklamak için Akçakoca’daki törene katılmıştı.

Haber:Y.SEVER