Milliyetçi Hareket Partisi'nin Akçakoca Belediye Başkan Adayı M.Okan Yanmaz, berber ve kuaförlük mesleği ile uğraşanlara bir yemek verdi. Akçakoca'da özel bir restoranda düzenlenen yemekte davetlilere müzik dinletisi de sunuldu.

Yenilen yemeğin ardından, yemeğe katılan Akçakoca berber ve kuaför esnafına hitaben bir konuşma yapan Yanmaz. turizm, üniversite ve belediye hizmetleri alanında projelerini anlattı. Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı ve Ak Parti'nin yeniden aday gösterdiği Nazmi Çiloğlu'nu da Akçakoca'ya iş ve istidam yaratacak yatırımlar yapmadığını söyleyerek, eleştirilerine devam etti. 

Ak Parti Akçakoca seçim bürosuna asılan büyük bir baraj resmi ile ilgili de konuşan Yanmaz, ''İnternetten elektrik üretimi için yapılmış Keban Barajı'nın resmini alıp, üstüne 'Su barajı yapacağız' yazmışlar. Siz resmini astığınız barajın nasıl bir baraj olduğunu biliyor musunuz. Keban Barajının resmini asıp üstüne su barajı yapacağız yazıyorsunuz. Akçakoca halkı bunlarla kandırılamaz. DSİ mevzuatı Akçakoca'ya baraj yapmaya müsait mi? Bunu Akçakoca halkı çok iyi biliyor. Akçakoca'nın nüfusu 220 bin değil, 22 bin. Başı dere, sonu dere, ortası dere olan bu memlekette, Melen Çayı'ndan İstanbul'a su verilebilirken biz 5 yıldır susuz kaldık'' diye konuştu. 

Yanmaz'ın konuşmasının ardından belediye meclis üyeleri tanıtıldı. Bayan kuaförlerin yemeğe ilgisi az olurken, erkek berber ve kuaförler yemeğe yoğun ilgi gösterdi.