Bir dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının ardından, Düzce Belediye Başkan Aday adaylığı için kolları sıvayan Mustafa Keskin, bugün televizyonumuzu ziyaret etti. Keskin Ziyarette aday adaylığı süreci ve hedeflerini anlattı. “bu bir hizmet yarışı” diyen Keskin, Ak Parti’de bütün seçimlere katılmış bir partili olduğunu hatırlatarak Düzce’nin sorunlarına hakim olduğunu belirtti.


Keskin, “Belediyeciliğe Düzce’nin mahallerindeki sorunlara son derece vakıf biriyim. Düzce belediyesi gibi bir il belediyesine heyecan katmak için yola çıktım.” Dedi.
Keskin, Ak Parti’nin Düzce’de oy oranlarına değerlendirerek “kim aday olursa kazanır” mantığını doğru bulmadığını belirtti.


KİMSE ÇANTADA KEKLİK GÖRMESİN

Keskin, “Kimse Çantada keklik görmesin. İnsanların bir aklı ve görüşü var. Yapılanlar ve projeler değerlendirilecek. 3 kişiden 2’si oy verdi diyorlar. Oy verilmesinde başbakana gösterirken sevgi ortada. Yerele geldiğinde şahıslar biraz daha önemli. 2009 yılında 11 belediyenin 5’ni aldık. O zaman yapılan hataları biliyorum. Oturduğum yerde ak partinin adayı kesin alırım diye bir durum yok. Öncelikle kendimiz Düzce’de kabul ettirmeliyiz.” Diye konuştu.
Keskin, Düzce’de yarım kalan proje ve sorunları ortak paydada toplayarak çözüm bulacağını da sözlerine ekledi.

Keskin, Düzce’nin de aralarında bulunduğu 51 ilde uygulanacak olan Bütünşehir kavramının imar planlarının ve tarım arazilerinin belirlenmesinde Düzce için bir fırsat olduğunu dile getirdi.

 

Haber; S.KAŞKIR