Beyköy yolu konusunda bu zamana kadar değişik söylemler ortaya atılmış, yoldaki asfaltlama çalışmaları bir ay önce durdurulduktan sonra yeniden başlatılmıştı. Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz da açıklamalarda bulunarak yolun yapılmamasının nedenini siyasi engellere başlamıştı. Bu konuyla ilgili son açıklama AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan'dan geldi.

“Terbiyesizlikle suçlayanları anlamak mümkün değil.”

Yol konusunda İlgaz'ın yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştiren Arslan, “Üzerinde çok konuşulan çok yorum yapılan Beyköy yolu ile alakalı haberler bizim hizmet anlayışımızla hiç bağdaşmamış ve bizi müteessir etmiştir. Fakat görüyoruz ki bu hizmetten kendi partisinin belediyesi sınırları içine giren ve kendi sorumlulukları dahilinde bulunan yolun bile bitirilmesini hazmedemeyip bizi ve partimizi terbiyesizlikle suçlayanları anlamak mümkün değil. “ dedi.

“Biz buna razıyız,”

Hizmetlerinden dolayı suçlanmaya razı olduklarını da belirten Arslan, “ Eğer bizler hizmetlerimizden dolayı terbiyesizlikle suçlanacaksak biz buna razıyız. Ama şuna da bakarız, bir söyleyene birde söyletene. Bu ikisinin de bizce bir kıymeti, harbiyesi yoktur, takdir milletimizindir deriz. İşte burada da böyle diyoruz. çünkü milletimizin elinde 2002 den beri kullandığı, sözünü edep içerisinde söyleyenle edep dışı söyleyeni birbirinden ayıran ve eleğin altına atan çok güzel bir elek var. Bunu birileri çok iyi bilir. Şunu da unutmamak lazım bir iş olmadığı zaman Ak Parti yapmıyor ,yapıldığı zamanda parti mi yapıyor yakıştırmasının milletimiz ve Beyköy halkı tarafından çok iyi anlaşılacağı hiç unutulmamalıdır. Bu ülkenin başında Ak Parti Hükümeti vardır ve her yapılan icraatın altında AK Parti hükümetlerinin imzası vardır.” ifadelerini kullandı.