Saadet Partisi tarafından yapılan haftalık olağan basın toplantısında konuşan İl Başkanı Birkan Mertol, Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali kararlarıyla ilgili Düzce Belediyesini eleştirdi.

“Yasak savma adına hizmete sokuluyor hayırlı olsun”
Başkan Mertol Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin eksikliklerle açılmasını şu sözlerle yorumladı:
“Düzce’nin kangren olan şehirlerarası terminal konusu nihayet eksik gedikleriyle çözülmeye çalışıyor. Terminal hizmete alınıyor. Zamanında bitirilemeyen terminal yasak savma adına hizmete sokuluyor hayırlı olsun. 'Terminal hizmete giriyor' diye başka bir sıkıntı gündeme geliyor. Kiremit Ocağı’nda bulunan ilçe otobüslerinin kullanmış olduğu garajın kapatılacağını duyuyoruz. Çevre yolları açılmadan o bölge araçlarını yeni terminale nasıl taşıyacaksınız? Bu araçları nereye park ettireceksiniz? Sanki şehir içinde park sorunu mu çözdünüz?”

“Tüm halkımız davetlidir”
Mertol 30 Ekim Pazar Günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan kongre için çağrıda bulundu; “Partimizin çelikleşmesine ve yeni bir hamle yapmasına vesile olacak kongremiz tek liste olarak değerli büyüğümüz Sayın Temel Karamollaoğlu Başkanlığında yapılacaktır. Kongre için araçlarımız pazar sabah namaz sonrası parti önünden hareket edecektir. Katılmak isteyen tüm Düzceli hemşerilerimiz davetlidir”