Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İslam Alemi'nde akan kanın bir an evvel durması için “dua” edilmesi gerektiğini belirterek seçim süreci ve ülkenin içinde bulunduğu şartları değerlendirdi:

 

“Tüm İslam aleminin ülkemizin tüm halkımızın bayramları kutlu olsun Allah nice nice bayramlara aileleriyle çoluk çocuklarıyla huzur içinde ermeyi nasip etsin” diyerek Düzcelilerin bayramını kutlayan Milletvekili Arslan'a İl Başkanlığı seçiminde takınacakları tavır ile TBMM'de açılan yeni dönemde Düzce'yle ilgili yapılacak çalışmalar hakkındaki görüş ve düşüncelerini sorduk:

 


“İslam aleminde akan kanı Cenab-ı Allah bir an önce durdursun diye dua ediyoruz”diyen Milletvekili Arslan, yeni dönemde Düzce’nin yatırımlarını takip ettiklerini belirterek bir de önemli mesajda bulundu: “Düzce'de 2014-2015 yatırım seferberliği var. Hep beraber görüyoruz biliyoruz, Milli Eğitim’de, DSİ’de Karayolları’nda veya bizim Köy Hizmetleri’nde olsun bir yatırım seferberliği var. Bunları her gün gündeme getirmek doğru değil ancak herbirini takip ediyoruz.Düzce depreminin ardından halkımızın geç kaldı diye düşündüğü yatırımları 2015 sonunda tamamlamış olacağız.”dedi:

 


Önümüzdeki günlerde başlayacak seçim süreci ile ilgili sorularımızı da cevaplandıran Milletvekili Arslan:” Bizim milletvekili olarak teşkilat çalışmalarımıza ve kongrelerimize bir fiil müdahil olmamız çok doğru değil. Teşkilatın görevi ve vazifesi ayrı, milletvekilleri olarak bizim vazifelerimiz ve görevimiz ayrıdır. Bu görevleri karıştırmamak lazım. Milletvekilleri teşkilata bağlı olarak çalışan unsurlardır. Bunu unutmamak lazım. Bu dengeyi çok iyi korumak lazım. Allah hayırlı uğurlu etsin kongre sürecine girdik. İlimizde kongre süreci başladı. Her ilde olduğu gibi yakında delege seçimleri var. Delege seçimlerinin akabinde ilçe kongremiz, ilçe kongrelerimizden sonra da il kongrelerimiz yapılacak. İnşallah büyük kongreye hazırlıklarımız tamamlanmış olacak. Tüm partiye, gönüldaşlarımıza, yol arkadaşlarımıza, siyasi arkadaşlarımıza bu konuda başarılar diliyorum. Kongrelerimizin hayırlı, uğurlu ve huzurlu geçmesini niyaz ediyorum, temenni ediyorum. Düzce kongreleri de partimiz kurulduğundan beri imtihanları iyi notla geçmiştir. İnşallah bu kongreyi de başarıyla geçecektir.”dedi.

Haber: E. Tayhan