Akçakoca'da Akçakoca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cüneyt Yemenici organizasyonuyla ‘Gençlik Konseri ve Mangal Etkinliği’ adı altında gerçekleştirilen etkinliğe gençlerin yanı sıra yüzlerce Akçakocalı katıldı.



Özgür Karakaş coşturdu!
Akçakoca’nın yerel sanatçılarından Özgür Karakaş ve grubunun sahne aldığı konser coşkulu anlara sahne olurken anfi tiyatroyu dolduran vatandaşlar, hep bir ağızdan Karakaş’ın seslendirdiği şarkılara eşlik etti.



Metrelerce uzunlukta horon
Özgür Karakaş konserinin ardından yine Akçakoca’nın yerel sanatçılarından Emre Güçlü kemençesi ve sesi ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Anfi tiyatroda horon halkası oluşturan Akçakocalılar gönüllerince eğlendi.



"Tevazu ile Akçakoca’ya hizmet etmeye devam edeceğiz"
Etkinlikte halka seslenen AK Partili Akçakoca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cüneyt Yemenici konsere ilgi gösteren Akçakocalılar'a teşekkürlerini ileterek, "5 yıl sonra partimiz ve sizlerden aldığımız teveccühle tekrardan karşınıza Belediye Başkan Adayı olarak çıktık. Ben inanıyorum ki bu 5 yıllık hizmetlerimiz ve önümüzdeki dönem projelerimizle birlikte yeniden Akçakoca’ya hizmet için hep beraber yürüyeceğiz. Tevazu ile, samimiyet ile, gayret ile Akçakoca’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben sizlere inanıyorum, sizler de bana inanın ve beni bu yolculukta yalnız bırakmayın. Yeni dönemde de önceliğimiz gençlerimiz ve kadınlarımız olacaktır. Ve tüm hemşehrilerimizi kapsayacak yeni projelerle hizmete devam edeceğiz." dedi.



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ