AK Parti’nin Akçakoca’da bir kez daha devam kararı aldığı mevcut belediye başkanı Cüneyt Yemenici, 31 Martta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürürken partiye de katılımlar devam ediyor.

8 binin üzerindeki üye sayısı ile diğer tüm siyasi partilerin toplamından daha fazla üyeye sahip olan AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı, seçim dönemlerinde mahalle ve sokak çalışmalarını daha etkili yürütebilmek amacıyla çalışma birimlerine yeni ve gönüllü gençlerin katılımıyla beraber taze kan pompalıyor.



Seçim çalışmalarında aktif olarak yer almak isteyen gençler de AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatına giderek üye kayıtlarını yaptırıyor.

Son olarak AK Parti ilçe binasına gelen gençlerin yakalarına İlçe Başkanı Dergâh Akça,  Belediye Başkanı ve AK Parti’nin 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkan adayı olan Cüneyt Yemenici ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan tarafından rozetleri takıldı.



Üyelikleri yapılan ve rozetleri takdim edilen gençler ise AK Parti Ailesi’nin bir parçası olmaktan ve Yemenici’nin yeniden başkan olması için yürütülen çalışmalar içinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti diler getirerek, bu mutlu anlarını hatıra fotoğrafları ile ölümsüzleştirdi.
 

Haber: Ö.YILMAZ
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ