ÖNDER Düzce İmam Hatipliler Derneği tarafından Nusrettin Mahallesinde yıkılarak yeniden inşa edilen Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Düzce Milletvekilleri ve derneğin üyeleri katıldı. Programda konuşan ÖNDER Düzce İmam Hatipliler Derneği Başkanı İdris Çalışkan Düzce’nin en başarılı öğrencilerine talip olacaklarını ifade ederken AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise okul binasının yenilenme süreci hakkında bilgi vererek emeği olan herkese teşekkür etti.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yeni binayla birlikte başarının artmasını temenni etti. Keşir’in ardından söz alan Bakan Özlü, Düzce’nin eğitimdeki durumuyla ilgili olarak düşüncelerini ve hedeflerini paylaştı. “Düzce’nin eğitimle ilgili konularını çalıştık. Güzel bir rapor oluşturduk. Düzce’nin bina sorunu yok. Düzce’deki okullarımızın bina sorunu yok ya da yok denecek kadar az olduğunu söyleyebilirim. Düzce’de okuyan kardeşlerimizin sınavlardaki durumlarına baktık. Başarı konusunda eksiklerimiz var. Üniversiteye giriş sınavlarında Türkiye genelinde hak ettiğimiz yerde değiliz. Yeni binayla birlikte kardeşlerimizin iyi üniversite kazanabilecekleri puanları almalarını bekliyoruz.”

Uzun süredir yapılması beklenen yatırımların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Özlü, yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek Düzce’nin geleceğinin aydınlık olacağını aktardı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye fahri üyelik belgesi takdim edildi. Program yenilen yemeğin ardından dua edilmesiyle son buldu.

Haber:Y.SEVER