MHP İl teşkilatında Ak Parti'den ayrılarak MHP'ye geçen 9 kişiye düzenlenen törenle rozetlerini taktı. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, yeni katılımlarla Düzce'nin geleceğini şekillendirmek adına kol kola çalışacaklarını söyledi.

 

Hepimiz huzur istiyoruz

 

Başbakan Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısındaki açıklamalarına değinen Danışmaz, Türkiye'de yaşayanlarını 36 etnik gruba ayırarak bunların üzerinden siyaset yaptığını öne sürdü.

 

Danışmaz, “Biz Türkiye'de yaşayan Türk adını almış bu bayrak altında yaşayan herkesle kardeşiz. Herkesi seviyoruz. Kimsenin kimseden bir gram fazlası veya eksikliği yoktur. Hepimiz Türküz, Türk Milliyetçisiyiz. Bu vatan bu millet ve bu bayrak için herkes seve seve canını vermeye hazırdır. Türk milliyetçiliği kimsenin tekelinde değil. Milliyetçi hareket partisi Türk milliyetçiliğini savunan bir siyasi partidir. Şehitler üzerinden siyaset yapmak şuandaki iktidar partisine yakışır bir üslup. Şehide kelle, terörist başına sayın diyen bir başbakan var. bu ülkede hepimiz huzur istiyoruz. Bu bir avuç PKK'lıya barış süreci adı altında başkanlık sistemi getireceğim diye ülkeyi kimseye peşgeş çekmeye kimsenin gücü yetmez. ”dedi.

 
Ak Parti'ye oy verenlerden ellerini vicdanlarına koyarak sağ duyulu düşünmelerini isteyen Danışmaz, “Ülke iyi gitmiyor. Bundan sonraki sürece dikkat etsinler” dedi.
 

Danışmaz konuşmasının ardından MHP saflarına geçen Murat Şengöç, Feridun Aktürk, Nilgün Aktürk, Ferit Şengöç, Ahmet Asan, Murat Çabuk, Ahmet Gün, Günay Gün ve Gülseren Gün'e rozetlerini taktı. Bugün düzenlenen törenle Ak Parti'den MHP geçenlerin sayısı 25 oldu.

Haber; S. KAŞKIR