Milletvekili Fevai Arslan’ın, il yönetimi, ilçe başkanları ile Belediye Başkanları'nın da hazır bulunduğu Toplantıya AKP Düzce Milletvekili Osman Çakır ve Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz katılmadı.


Kaşıkoğlu konuşmasına ; “27 Ağustos’ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir.” sözleriyle başladı.


Kaşıkoğlu açıklamasında AK Parti’nin 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacağını belirtti. Partinin bu kongreyle yeni genel başkanını seçeceğini ve genel başkan adayının Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu sözlerine ekledi.

 

 


2001 yılında AKP kurulduğun ülkenin her alanda kriz ve mahrumiyet içerisinde olduğunu, ancak kendilerinin “yapılamaz” denen birçok büyük icraatı gerçekleştirdiklerini ve hayalleri gerçek yaptıklarını belirten Kaşıkoğlu, “Ülkemizin çehresini değiştirdik.” Dedi.


Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023 için koyulan büyük hedeflere bütün güçleriyle yürüdüklerini belirten Kaşıkoğlu, “10 Ağustos’ta gerçekleşen seçimlerle Yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır.” dedi. 27 Ağustos’ta yapılacak 1. Olağanüstü Büyük Kongre’de Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlıyacağını ve Türkiye’nin büyük bir hızla yükseleceğini de sözlerine ekledi.


Kaşıkoğlu, Büyük Kongre’nin hayırlı olması temennisinde bulundu ve kongre için Düzce’den 10 otobüs kalkacağını belirterek sözlerine son verdi.

 

Haber: S. Dervişoğlu