İşçi Partisi adını değiştirerek Vatan Partisi yapmasının ardından partiye yeni katılımlar oldu. Vatan partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, bugün düzenlediği basın toplantısıyla partiye yeni katılanları kamuoyuna tanıttı.
Türkiye’nin acı bir tablo içine düştüğünü belirten Sönmez, milletin bazı konulara itirazları olduğunu söyledi.
Sönmez, “Eğit-Donat projesiyle komşumuz Suriye’ye terör ihraç edilmesini kabul etmiyoruz. Açılım projeleriyle ülkemizin ve milletimizin bölünmesini kabul etmiyoruz.Sıcak paraya bağımlı, üretmeyen bir ekonomiyi kabul etmiyoruz. İşte bunun içindir ki artık milletimiz vatanda birleşiyor.” dedi.
İktidarın artık çöktüğünü savunan Sönmez, iktidar partisi aday adaylarını ve idarecilere yönelik de bazı eleştirileri oldu.
Sönmez, “Adayları, Düzce için, Türkiye için, milletimiz için aday değil; kendileri için adaydır. Bunun için adaylıklarda para yatırıyorlar .Yılın Valisi Düzce valisi, yılın Belediye Başkanı Düzce Belediye Başkanı seçilmiş. Hava kirliliğinde, uyuşturucu kullanma da birinci olan ilimizin yöneticileri de birinci. Çürümenin bundan daha iyi örneği var mı? Vatan Partisi bu çürük sistemi değiştirmek için geliyor.” diye konuştu.
Türkiye’nin ve Düzce’nin en seçkin öncüleri Vatan Partisinde birleştiğini dile getiren Sönmez, vatan partisine üye olmaya davet etti. Seçim çalışmalarına ilişkin de konuşan Sönmez, Milletvekili adaylarını ön seçimle belirleyeceklerini ve bugünden itibaren başvuru almaya başladıklarını söyledi.
Sönmez, 20 üyeyi tanıttı. Vatan partisine katılanlar arasında eski siyasi parti başkanları, STK başkanları, emekli emniyet müdürleri yer alıyor.
İşte tam liste;

  1. Afer İnan-CHP eski Boğaziçi Belde Başkanı.
  2. Ferit Varol-Emekli emniyet müdürü.
  3. Halis Oran-Emekli Emniyet Müdürü.
  4. Hayrettin Günal-Mimar.Eski Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürü.
  5. Zeki Pak-Mimar-Eski mimarlar odası başkanı.
  6. Erdoğan Ayan-Avukat
  7. Cihat Özbasan-Eski Düzce TEMA başkanı.Esnaf.
  8. Hakkı Uğur Emekli Harita Yüzbaşı
  9. Zeki Önen Emekli
  10. Serap Naz Başar Emekli
  11. Aysun Akın Gören
  12. Semra Oran
  13. Meliha Güven
  14. İsmail Sağlam
  15. Mustafa Özdemir
  16. Özcan Özen
  17. Serap Naz Başar
  18. Nevin Saraçlı
  19. Ayten Uğurlu
  20. Zübeyde Yalçın.
Haber;S.KAŞKIR