15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye’de olduğu gibi Düzce'de siyasette yakalanan birlik beraberliğin zor günlerden geçildiği dönemde kalıcı hale gelmesi için adımlar atılmaya devam ediyor.

15 Temmuz’da yaşanan FETÖ’nün darbe girişimi ardından siyasi partiler arasında Türkiye’de olduğunu Düzce’de de meydana gelen birlik ve beraber ruhu, son dönemde sık sık yaşanan ve yılbaşı gecesi İstanbul’da bir gece kulübünde gerçekleşen hain terör saldırısının ardından güçlenerek devam ediyor.

AK Parti Düzce İl Başkanlığından yapılan açıklamada, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve Vatan Partisi İl Başkanlarının AK Parti Düzce İl Başkanlığı binasında bir araya geleceği ve 3 Ocak Salı günü saat 14.00’da teröre karşı ortak basın açıklaması yapacağı belirtildi.

Siyasi partilerin Düzce’deki temsilcileri 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından siyasette beraberlik ruhunu yakalamış ve o süreçte başkanlar düzeyinde parti ziyaretleri gerçekleşmişti. Yarın yapılacak basın toplantısıyla teröre karşı birlikte mücadele edileceğinin mesajının verilmesi ve örnek bir dayanışma sergilenmesi bekleniyor.

Düzce’de 5 siyasi partinin il başkanları daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınamak için bir araya gelmişti.