AK Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan Düzcemiz yerel basınında ciddiyet vardı ancak son 1.5 yıldır bazı yayınlarla süte sinek düşürüp mide bulandırıyorlar dedi. Arslan ayrıca destekleme paralarının ödemelerinin 26 Şubat Cuma günü başlayacağını vatandaşların takip etmeleri gerektiğini söyledi. AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan biz yerel basınımızın sorunlara yaklaşımı ciddeyeti ve başarılı çalışmalarından çok memnunduk. Hatta il dışına çıktığımızda oralarda övünç kaynağımız olurdu.
Fakat son dönemlerde yerel basında sayılar bir hayli arttı ve 1.5 yıldır izliyoruz. Özellikle son günlerde nedense bazı yazılarda milletvekilimiz hakkında yakışmayan söylemler görüyoruz bunlar çok yakışıksız sözler bundan sonra süte sinek düşürmeyelim mide bulundırmayalım dedi.
İl Başkanı ayrıca destekleme paralarının ödenmesine 26 Şubat Cuma günü başlanacağını vatandaşlarımızın İl ve İlçe Tarım müdürlüklerine müraacat etmelerini prosüdürde meydana gelecek bir aksaklık olursa ilgili müdürlük yetkilileriyle görüşüp sorunu çözebileceklerini söyledi.