AK Parti, Düzce’de yerel seçimler için sandık sandık teşkilatlanıyor. Milletvekili İbrahim Korkmaz ve İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile, il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarının katıldığı Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında önemli gündem maddelerinden biri önümüzdeki yerel seçimlerdi. Toplantıda, yerel seçimlere hazırlıklı girebilmek için şimdiden çalışmalara başlanması ve öncelikle sandık kurullarının oluşturulması gerektiği konuşuldu. Toplantıda alınan karar uyarınca, öncelikle Sandık Yönetim Kurulu Başkanları seçilecek, 9'ar kişilik kurul oluşturulacak ve sandık başkanları ile kurul üyeleri eğitimden geçecek.
24 Şubat 2013 Pazar günü başlayacak olan eğitimlerin Türkiye’de bir ilk olduğu bildirilirken, genel merkezin talimatı doğrultusunda yapılacak eğitimlerle yerel seçimler için çalışmalar başlamış olacak.
Toplantıda ayrıca 29 şubat’ta başlayacak olan siyaset akademisinin nasıl işleyeceği konuşulurken, 8 hafta sürecek olan akademide ders vermek için gelmesi istenen bakan ve büyükşehir belediye başkanları ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. 

Haber: H. İŞCAN