Yapılan 24 Haziran genel seçimlerinde Düzce ile bazı illerde oy kaybı yaşayan AK Parti’de yerel seçim gündemi seçimlerin hemen ardından ele alınmaya başladı. Parti, yerel seçim için hazırlıklarına başlarken yerel seçimler için yapılacak çalışmalar gündemine aldı.

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı'nca, 81 ildeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlarının katılımıyla Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 10-12 Ağustos'da kamp düzenlenecek.24 Haziran seçimlerinin sonuçlarının ve yaşanan aksaklıkların masaya yatırılacağı kampta, eksiklerin yerel seçimlere kadar giderilmesi için yapılacak çalışmalar görüşülecek.

Kampta ayrıca 24 Haziran seçimlerinde Düzce gibi oy oranında düşüş yaşanan il ve ilçelerin durumu ile 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi hazırlıkları da ele alınacak.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun'un başkanlığında, SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz'un katılımıyla yapılacak toplantıda, partinin 81 ildeki seçim işleri başkanlarıyla SKM başkanları ve yardımcıları yer alacak.
 
Haber: M.AYDIN