AK Partili Yığılca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muzaffer Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında halkla kucaklaşmaya devam ediyor. Gezdiği tüm mahalle ve sokaklarda büyük ilgiyle karşılanan Başkan Yiğit, ev ziyaretleri kapsamında misafir olduğu hanelerde büyük destek görüyor. Yığılca’da 5 yılda hayata geçirilen çalışmalar hakkında ilçe halkını bilgilendiren Başkan Yiğit, yeni dönem vaatlerini sıralamayı da ihmal etmiyor. Yığılca İlçe Teşkilatı’nın da hemen hemen her ziyaretinde kendisine eşlik ettiği Yığılca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muzaffer Yiğit, aldığı büyük destekle 31 Mart akşamı Yığılca’da "bayram" havası yaşanacağını vurguluyor.





“Gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz”
Tekrar başkanlık koltuğuna oturmak için kapı kapı dolaşarak halktan destek isteyen Yığılca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muzaffer Yiğit yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

"26 Şubat Salı günü proje ve aday tanıtım toplantımızı gerçekleştirmemizin akabinde Yığılca’mızda seçim startımızı resmi olarak verdik. Gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerek mahalle ziyaretlerimizde gerekse ev ziyaretlerimizde halkımızın ilgi ve alakası bizleri memnun ediyor. Onlardan aldığımız destek ve tebrikler bizim çalışmalarımızda ne kadar doğru adımlar attığımızı ortaya koyuyor. Adeta yaptığımız çalışmaların sağlaması oluyor. Onlardan aldığımız bu destek bizlerin heyecanına heyecan katıyor. Nasıl vatandaşımız bizim 5 yılda Yığılca adına gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ve çalışmalarımızla gurur duyuyor ise bizde onlardan aldığımız bu destek, ilgi ve teşekkür ile yaptığımız işe dört elle sarılıyoruz. Bizlere olan bu teveccüh ve tefekkürle inşallah 31 Mart akşamı adeta bir bayram yaşayacağız.”





“Rekor bir sonuç alacağız”
“2014 yılında göreve gelişimizde aldığımız oy oranı bizim bu seçimde pusulamız olacak.” diyen Yiğit, şöyle devam etti: “Hedef ve öngörümüz arkamızda gördüğümüz bu desteğin de etkisiyle rekor bir sonuçla tekrar göreve tevdi edileceğimiz yönünde. Bu vesile ile bizleri gittiğimiz her ziyaret noktasında tıpkı ailesinden bir kardeşini ağırlar gibi ağırlayan kıymetli Yığılca halkıma, ziyaretlerimiz ve seçim çalışmalarımız esnasında kol kola yürüyerek bizlere destek olan teşkilat üyelerimize, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza, İGM adaylarımıza, gönüllü olarak yanımızda olan kıymetli kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum. İnancımız tam, heyecanımız ilk günkü gibi, durmadan ve bıkmadan 31 Mart'a kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bayramımıza az kaldı."  





Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ