MHP, Akçakoca’dan sonra Yığılca’da da aday tanıtım programını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kent merkezindeki meydana sahne kurulan tanıtım programı için her taraf parti bayrakları ile süslendi. MHP Yığılca Belediye Başkan Adayı Rasim Çam’a destek vermek için MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve İl Başkanı İlhami Caboğlu da Yığılca’ya geldi. MHP Yığılca İlçe Başkanı İlhan Yalçın ve partililerin yanı sıra çok sayıda Yığılcalı’nın meydanı doldurduğu görüldü.



“Düzce halkı ne istiyorsa o doğrultu da hareket ettik”
Yığılca halkının yoğun ilgisi ile karşılanan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz yaptığı konuşmada, şu ifadeleri kullandı:

“Düzce halkı ne istiyorsa o doğrultuda hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bu bağlamda gerek hastanelerdeki mevcut doktor eksiklikleri, gerekse de yol sıkıntıları gibi birçok engel vatandaşın desteği ve isteği ile aşıldı. Bu böyle devam edecek.”

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca Belediye Başkan Adayı Rasim Çam ise yaptığı konuşmada çalışmalarının sadece seçim süreci ile sınırlı kalmayacağını, artarak devam edeceğini söyledi.



“Yığılca halkı en iyisini hak ediyor”
Yığılca halkının en iyisini hak ettiğini belirten Çam, “Doğduğum, doyduğum” olarak nitelendirdiği Yığılca’ya hizmet etmek üzere yola çıktığını belirtti.

Yığılca’nın geleceğinin aydınlık olması için, insan odaklı belediyecilik anlayışı içinde, ekonomik olarak da daha refah bir Yığılca için aday olduğunun da altını çizdi.

“Çevresel sorunları iyileştireceğiz”
MHP Yığılca Belediye Başkan Adayı Rasim Çam ayrıca kentin tanıtımının da layığıyla yapılması gerektiğini söyledi. Projelerini de aktaran Çam özellikle çevresel sorunların iyileştirileceğini belirtti.
 
Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ