"OĞLUM GÖZALTINA ALINMADI"
Damadı Muhammed Mustafa Keleş, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardından tutuklanan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffet Yiğit, oğlu Selçuk Yiğit’in de gözaltına alındığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı. Konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldığını açıklayan Başkan Yiğit, bazı ulusal ve yerel basında çıkan haberlerde geçen S.Y.'nin oğlu olmadığının altını çizdi ve herhangi bir adli kontrol şartı bulunmadığını vurguladı. Oğlunun gözaltına alınmadığını kesin dille vurgulayan Yiğit, seçim öncesi kendisine kumpas kurulmaya çalışıldığını belirtti.                                                      

"KUMPAS BAŞARILI OLMADI"
Yiğit ayrıca söz konusu haberlerle ilgili suç duyurusunda bulunacağını ifade etti. İşte Yiğit'in açıklamasının tam metni:

"Bugün bazı ulusal ve yerel haber sitelerinde şahsımın adının geçirilerek oğlum Ümit Selçuk Yiğit’in FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında gözaltına alınarak adli kontrol şartı ile serbest kaldığı iddia edilmiştir. Fakat haberde adı geçen S.Y’nin oğlum Ümit Selçuk Yiğit ile uzaktan yakından bir bağlantısı yoktur. Herhangi bir gözaltı herhangi bir adli kontrol şartı bulunmamaktadır. Seçim öncesi tarafıma KUMPAS kurulmaya çalışılmıştır. Fakat başarılı olamamışlardır. İlgili haberde yer alan Oğlum Selçuk Yiğit’in hiç bir şekilde gözaltına alınmadığını belirtir, ilgili ulusal ve yerel haber siteleri hakkında yarından itibarenden suç duyurusunda bulunarak hukuki sürecin takipçisi olacağımızı bildiririz."   
 

Öncü TV Canlı Yayını Artı Yerel Medya farkı ile takip edebilirsiniz.

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv/

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8