Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün Bursalı iş adamları ve esnafla yaptığı Referandum çalışmalarına Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit de katıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile yakinen tanışan Başkan Yiğit, Bursa’da hiç yabancılık çekmedi. Bakan Faruk Özlü’ye Bursa’da olağanüstü bir ilgi vardı. Adeta her gittiği ortamda Bursalılarla çok sıcak iletişim kuran Bakan Özlü'nün gördüğü yakın ve sıcak ilgiden dolayı mutluluğu yüzüne yansıdı.

Programla ilgili de görüşlerini açıklayan Başkan Yiğit; “Sayın Bakanımızın geçtiğimiz Pazartesi günü Düzce’ye gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında benim Bursa gezisine katılacağım belli oldu, iyi de oldu. Sayın Bakanımızın sadece Düzce’de değil Düzce dışında da ne kadar sevildiğini görmek, bizleri bir Düzceli olarak son derece mutlu etti. Herkes için yararlı bir gün olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Vatandaşlarla birebir ilgilenen Bakan Özlü’den de Bursalı vatandaşların memnuniyeti gözlerden kaçmadı. Bakan Özlü’den en yakın zamanda tekrar illerine teşrif etmelerini istediler.