12 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala AK parti seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bugün seçim gezileri kapsamında AK Parti Boğaziçi Beldesi’nde 3 seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılışta soruları yanıtlayan İl Başkanı Mustafa Yılmaz, bazı eski milletvekillerinin Düzce’de seçim havası yok. Çok sönük geçiyor sözlerine karşılık, Düzce’de seçim atmosferinin gayet güzel olduğunu ve halkın AK Parti’ye teveccühünün hiç kesilmeden devam ettiğini ifade etti.

Yine 12 Haziran seçimlerinin Kurtuluş Savaşı’na benzetilmesi ile ilgili konuşan İl Başkanı Yılmaz, bu yoruma katıldığını 12 Haziran’ın milletin geleceğini oylaması yönünden büyük bir dönüm noktası olduğunun vurgusunu yaptı. Yılmaz, sivil bir anayasanın yapılması için önemli bir seçim olacağına inandığını ve gerçekten bir Kurtuluş Savaşı olacağını vurguladı.

Daha sonra yapılan seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Yılmaz, Halkın teveccühünün gayet iyi olduğunu ve her gittikleri yerde güzel karşıladıklarını vurguladı. Vatandaşların AK Parti’ye olan güveninin tam olduğunun altını çizen Yılmaz, Düzce’nin oyunun renginin ne olduğunu bildiklerinin vurgusunu yaptı.

Haber; R. BAL