Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı olmak isteyen isimler resmi başvurularını yapmaya devam ediyor. Ak Parti Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Ak Parti İl Binasında düzenlenen basın açıklaması ile resmi başvurusunu yaptı. Yılmaz, aday adaylığı başvuru belgesini Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin'e teslim etti.

Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz resmi başvurusunun ardından yaptığı ilk açıklamada daha iyi hizmet sözü verdi. Yılmaz “ Beyköy Belediye Başkanlığı için resmi başvurumu yaptım. Bundan sonraki süreçte aday gösterildiğim takdirde bu güne kadar Beyköy halkına vermiş olduğumuz hizmetleri daha güzel, daha iyi şekilde vermenin gururu ile yola devam edeceğiz”dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Bşakanı Mustafa Keskin, Belediye Başkanlıkları için aday adaylığı başvuru süresinin 1 ocak tarihinde sona ereceğini, Meclis Üyelikleri için ise bu tarihin 16 Ocak'ta son bulacağını söyledi. Keskin “Belediyecilik anlayışı tüm Türkiye'de olduğu gibi Düzce'de de devam ediyor. Beldiyecilik anlamında iddialıyız” şeklinde konuştu. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin Beyköy Belediye Başkanlığı için resmi başvuruda bulunan Mustafa Yılmaz'a ve diğer tüm adaylara başarılar diledi.