12 Haziran genel seçimlerine 27 gün kala Saadet Partisi seçim gezilerine aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Ertuğrul Yılmaz, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ve bu kapsamda gündüz esnaf gezilerine gece köylere gittiklerini vurguladı. Gittikleri yerlerde çok iyi teveccühler aldıklarını vurgulayan Yılmaz, seçmen artık usanmış, seçmenin cebi boşalmış, bu yüzden artık neyi tercih edeceklerini iyi biliyorlar ifadelerini kullandı.

“Seçim gezileri kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda köylere gidiyoruz. Çok da güzel teveccühler alıyoruz. Seçmenlerin sıkıntılarını dinleyip onlara yapacağımız projelerle ilgili bilgiler veriyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaş artık sıkılmış. Bizden söz istiyorlar. Sıkıntılarını çözmemiz için söz istiyorlar. Biz söz veriyoruz. Vatandaş da zaten artık nereyi tercih edeceğini biliyor.”
Gittikleri yerlerde en çok ekonomik sıkıntıdan kendilerine geldiklerini vurgulayan Yılmaz, “Vatandaş 2011 yılının üretimini şimdiden yemiş durumda.” ifadelerini kullandı.

Haber; R. BAL