Düzce Belediyesi'nde yaprak dökümü... 2019 yılının nisan ayında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün sosyal işlerden sorumlu danışmanı olarak göreve başlayan Ufuk Yılmaz, belediye ile yollarını ayırdı.

Aslen Sivaslı olan ve Düzce'de sağlık, spor ve hizmet sektörü gibi çeşitli alanlarda girişimci olarak faaliyet gösteren Yılmaz, aynı zamanda Düzce turizmine can suyu olması için geçtiğimiz yaz belediye bünyesinde kurulan Düzce BELTUR Tur. San. ve Tic. A.Ş.'nin genel müdür yardımcılığı görevini de yürütüyordu.



Kendi işletmesinde usulsüz yapılaşmaya gittiği gerekçesiyle uzun süre eleştiri oklarının hedefi olan Danışman Ufuk Yılmaz'ın belediyenin temposuna ayak uyduramadığı için görevlerini bıraktığı öğrenildi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Öncü Haber'e özel yaptığı açıklamada, Danışman Ufuk Yılmaz'ın kendi işlerinin yoğun olması gerekçesiyle bu kararı aldığını söyledi.

Düzce Belediyesi'ndeki görevine gerektiği kadar vakit ayıramayan Yılmaz'ın yerine danışmanlık ve BELTUR A.Ş genel müdür yardımcılığı görevlerine kim ya da kimlerin getirileceği ilerleyen günlerde belli olacak.