24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sahada olan vekil adayları il ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İl başkanlığı görevinden istife ederek adayı adayı olan ve partisi tarafından 1. sırada seçim yarışına dahil edilen MHP Düzce Milletvekili  Adayı Ümit Yılmaz, seçim gezileri kapsamında Akçakoca'da partililer ve vatandaşlarla buluştu.

Partililerle bir araya geldi
İlk olarak MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı binasına giderek, burada İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Yılmaz, ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"MHP'ye çok büyük yöneliş var"
Düzce genelinde partisine büyük bir yöneliş ve teveccühün olduğunu belirten MHP Milletvekili Adayı Yılmaz, gittikleri her yerde ilgiyle karşılandıklarını söyledi.

"Düzce’nin çok büyük sorunları var"
Yılmaz, Düzce’nin çok büyük ve çözülememiş sorunları olduğuna dikkat çekerek, fındık başta olmak üzere, ekonomi, çevre, sağlık ve eğitim konusunda getirecekleri çözüm önerilerini açıkladı.

Fındık sorununu çözme sözü
Fındık konusunun köklü bir şekilde ele alınacağını belirten Yılmaz; “Başta fiyat olmak üzere, kullanılan kimyasalların, gübrenin ve yaşlanmış ağaçların gençleştirilmesine kadar standartlara uygunluk sağlayacağız ve bu konuda üreticiye destek vereceğiz.” dedi.

"Doktor ve sağlık personeli sıkıntısı had safhada"
Eğitim konusunda Düzce’nin dibe vurduğunu, bölge illerine yetişmek için 20 yıl çalışılmasının gerektiğinin altını çizen Yılmaz, sağlık konusunda ise durumun hiç iç açıcı olmadığını belirterek, “Bu durum sadece Akçakoca için değil Düzce’de de aynı. Doktor ve sağlık personeli sıkıntısı had safhada. Bu konunun çözümü için projemiz var.” dedi.

"Hızlı tren projesine bölgemizi katmak zorundayız"
Ardından sözü Akçakoca'ya getiren ve bu kentin turizmde yeterli pay alamadığını savuna Yılmaz, “Yılın on iki ayına yayılacak çalışmalarımız var. Hızlı tren projesine bölgemizi katmak zorundayız. Bunu sağlayacağız.” dedi.

Esnaftan destek istediler
Açıklamanın ardından MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve Akçakoca MHP teşkilatı, merkez çarşıdan başlayarak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kapalı pazaryerine de bir ziyaret gerçekleştiren MHP heyeti, esnaf ve vatandaşlardan seçimler için destek istedi.

Haber: C.ÜSTÜNER