Sayılı günler kalan Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarını devam ettiren AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, çadır toplantılarını sürdürdü. Bu kez beyciler halkıyla buluşan Özlü, Havai fişek gösterisi ve meşalelerle karşılandı.



Özlü kendisini karşılayan coşkulu kalabalığın arasından güçlükle geçerken, çadırı hınca hınç dolduran Beyciler Halkı alana sığmadı. Çare olarak çadırın yan tarafları açılarak kalabalığın yayılması sağlandıktan sonra program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.



Öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün hayatını anlatan kısa videolar izletildi. Akabinde Özlü’nün seçilmesi halinde hayata geçirmeyi taahhüt etiği projelerin tanıtım videosu çadırdaki vatandaşlara izletildi.



Daha sonra ise kürsüye 65. Hükümet Bilim ve Sanayi Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü çıktı. Karşılaştığı kalabalıktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Özlü, gerçekleştirdiği konuşmayla vatandaşlara seslendi.



“İster İYİ Parti deyin, ister İYİ Olmayan Parti”

Seçime giren partileri sayan ve seçime ittifak yapmadan girdiklerini hatırlatan Özlü, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir parti daha var. İster İYİ Parti deyin, ister İYİ Olmayan Parti deyin. Ne derseniz deyin. Burada bir ittifak var. Aksini söyleyen varsa ispat etsin. Bu ittifakta İYİ Parti var, burada CHP var, burada HDP var. Burada bir ortak daha var. Burada FETÖ var FETÖ. İYİ Parti, CHP, HDP ve FETÖ. Bunların dördü ortaklar. Düzce’de bu dört grup ortak olarak seçime giriyor sevgili kardeşlerim.”



“1 milyon 136 bin TL dün itibari ile gönderildi

Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Hacı Hidayet Özel Eğitim Merkezi’ne değinen Özlü, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“İki yıl önce, bakanken temelini attığımız bir özel eğitim okulunu ziyaret ettim. Türkiye’ye örnek, tertemiz, pırıl pırıl bir okul yapmışız. Bu okulda öğrenci ve velilerle bir araya geldim. Bana birkaç eksikleri olduğunu söylediler. Ne olduğunu sorduğumda, bir havuz yaptıklarını, yarıda kaldığını söylediler. Öğretmenlerime, ‘para bulmak benim işim’ dedim. Ankara’yı, Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Reha Bey’i aradım. Durumu anlattım. Bize para lazım olduğunu söyledim. Reha Bey bana 1 gün sonra bir mesaj yazdı. Reha Denemeç, bana diyor ki, ‘Sayın Bakanım, Düzce Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Okulu’nun talebi olan 176 bin TL, ayrıca da temel eğitimden 1 milyon 200 bin TL olmak üzere, toplamda 1 milyon 136 bin TL dün itibari ile gönderildi. Allah kolaylık versin. Selam ve sevgilerle Reha’ Bakın sevgili arkadaşlar konuşma böyle olur. Televizyona çıkacaksın orada burada konuşacaksın ama bir faydası olması lazım. Bakın ben konuştum, Düzce’ye aynı gün, 12 saat içerisinde gelen parayı gördünüz. Şimdi birileri çıkmış konuşuyor. Konuştun da ne oldu, fındık fiyatları mı arttı? Ne faydası oldu? Neye faydası oldu?”



“Büyükşehirler hariç, sadece Düzce’de”

Özlü’nün ardıdan sahneye çıkan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ise AK Parti’nin Düzce’ye verdiği önemi şu şekilde açıkladı:

“24 Haziran seçimlerinde, bir vekil kaybettik ne yazık ki. AK Parti Genel merkezi, Sayın Cumhurbaşkanımız bütün dikkatlerini Düzce’ye çevirdi. En yakın yol arkadaşını buraya gönderdi. Büyükşehirler hariç, başka hiçbir ilde yok. Sadece Düzce’de bakanımızı görevlendirdi ve ‘git yarım kalan bütün işleri bitir. Düzce’ye çeki düzen ver’ diyerek, bize belediye başkan adayı olarak gönderdi.”



Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ