Ak Parti İl başkanı Metin Kaşıkoğlu'ndan yine polemik yaratacak açıklamalar… Kaşıkoğlu, AK Partili bir İGM üyesi hakkında ortaya atılan ve meclisi şaibe altında bırakan iddialara ilişkin yaptığı açıklamada meclisin değil Ak Parti’yi açıklama yapmaya davet eden İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül’ü eleştirdi.

 

 


TALİHSİZ AÇIKLAMALAR


Kaşıkoğlu, “Ak partili olsa ne olur MHP’li olsa ne olur o kurumun başkanısınız. “Varsa var yoksa yok “dersiniz. Topu taca atamazsınız. Gerekli açıklamayı yapmayıp bizi davet etse de biz gereken açıklamayı yapmıştık. Gündemi takip etmeden yapılan açıklamalarda parti disiplini ile çok bağdaşmadığını ifade etmek isterim. Talihsiz açıklamalar olarak değerlendiriyor. MHP’li olsaydı açıklama yapacak mıydı. Bu konuda gereken açıklama kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bu iddiaları ispat etmeyenler namerttir.”dedi.
Art arda basın toplantısı yaparak eleştiri yağmuruna tutulan Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, muhalefet partisi il başkanlarının açıklamalarına da cevap verdi. Kaşıkoğlu, CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu’nun “Çaycı bile olmaz” eleştirilerine eline aldığı tepsi ile gazetecilere çay ikramında bulunarak ispat etti.


ÇOK İYİ ÇAYCI OLDUĞUMU İSPATLARIM


Kaşıkoğlu, “ bizden ne olup olmayacağı halkın takdiridir. Çok iyi çaycı olduğumu da ispatlarım. Bazıları içi boş söylemlerle başka boyuta çekmek doğru değil. Son derece açık ve net söylüyorum. Genel başkanımız bir dünya lideri. Onun verdiği görevi tartışmasız kabul etmem icazet şekilde algılanmasını anlamakta zorluk çektiriyorum. Aday adaylığı bulamamanın çaresizliği ile ortaya atılmış bir açıklama. Halk sandıkta takdir edecektir.” Diye konuştu.


MHP’DE MATEMATİK SIKINTISI VAR

Kaşıkoğlu, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz 'ın ise her zaman hakaret dolu açıklamalarda bulunduğunu ve eleştiriye açık olmadığını iddia etti. Kaşıkoğlu, MHP İl başkanının aday adayı sıkıntısından başkalarına sataştığını belirtirken, Danışmaz'ın Ak Parti’deki aday adayı sayısında 4’e 1 oranında düşüş olduğu iddiasını ise “ MHP’de matematik sıkıntısı var” şeklinde yorumladı.

 

Haber; S.KAŞKIR