AK Parti Düzce Milletvekili ve 1’nci sıra Milletvekili adayı Dr. Faruk Özlü seçim çalışmaları çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Özlü, yaptığı ziyaretler esnasında AK Parti iktidarının diğer hizmetlerini anlattığı gibi, ulaştırma hizmetleriyle ilgili de bugüne kadar yaptıklarını ve yapacaklarını ifade ediyor. “AK Parti döneminde ulaştırma ve haberleşme hizmetleri için Düzce’ye 2,4 milyar TL yatırım yaptık. Hizmete devam, diyoruz...” diyen Özlü, Düzce’nin ulaşımının daha iyi olması için seçildikleri takdirde asfaltsız köy yolu kalmayacağını bağlantı ve çevre yolları projelerini hayata geçireceklerini belirtti.
Ak Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “Düzce’yi diğer şehirlere bağlayan devlet yollarını 114 kilometre; ilçe, belde ve köyleri şehir merkezine bağlayan il yollarını 72 kilometre uzattık” dedi.
ÖNCELİKLE KUZEY BATI ÇEVRE YOLU İNŞA EDİLECEK
   “Önümüzdeki dönemde en öncelikli işlerimizden biri Düzce kuzey batı çevre yolunu inşa etmek olacak” diye konuşan Özlü, “Bu yolun Konuralp Çamköy kavşağından başlayıp Gümüşova’ya kadar daha geniş bir yay çizilerek inşa edilmesi üzerinde çalışacağız. Bu çevre yolu ile bugün Düzce şehir merkezinden geçen D100 Karayolu üzerinde yoğunlaşan trafiği de rahatlatmış olacağız” ifadelerini kullandı.
DÜZCE-YIĞILCA ARASI KISALACAK
   Toplamda 22 adet viyadük ve tünelden oluşacak Akçakoca-Karasu kara yolunu da inşa edeceklerini belirten AK Parti Düzce Milletvekili Özlü, “Düzce-Yığılca kara yolunu viyadükler inşa ederek kısaltacağız. Yığılca-Yedigöller Yolu genişletilip sıcak asfalt kaplanacak. Bu yolla Düzce’den Yedigöller’e daha rahat ulaşım sağlanmış olacak, Yığılca daha hızlı gelişecek” şeklinde konuştu.
BÜTÜN KÖY YOLLARI, ASFALT KAPLAMA OLACAK
   Faruk Özlü sözlerini şöyle tamamladı; “D-100 Çilimli ilçe girişine güzel bir kavşak inşa edilecek.  Önümüzdeki dönemde Düzce’deki bütün köy yolları asfalt kaplama olacak. Asfaltsız köy yolumuz kalmayacak. Köylerimize daha iyi hizmet götürebilmek için Özel İdare araç kapasitesinin yenileyeceğiz. Bu maksatla, Düzce İl Özel İdaresi araç parkını güçlendirmek için 11 Milyon TL araç yatırımı yapma kararı aldık. Gelecek yılın ilk yarısında bu araçlar hizmete girecek.” dedi.


Haber:Y.SEVER