İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, Başbakanın öğrencilerin kızlı erkekli diye hitap ettiği barınma şekilleri konusundaki açıklamalarının ruh sağlığı yerinde olan birinin açıklaması olmadığını dile getirdi.
Sönmez, “Bu tür insanlar kendileri nasılsa başkalarının da öyle olduğunu sanırlar. Özellikle gezi olaylarından sonra iktidar gençlerimizi düşman olarak görmeye başlamıştır. Bir Düzce milletvekilinin ‘Üniversiteye sahip çıkacağız yoksa ortalığa it kopuk dolar’ sözleri de aynı düşünce ürünüdür. Bunlar kadınları insan olarak değil cinsel bir obje olarak görüyorlar. Bunların kadınlarla ilgili başka düşünceleri yoktur.” Dedi.
Yan yana oturan gençlerin ahlaksızlıkla itham eden AK Parti zihniyetinin 40 civarında milletvekillerinin birden fazla eşli olduğunu dile getirerek asıl bunun ahlaka uygun olmadığının altını çizdi.
Gençlerin bu ortaçağ kafalılara ders verecek kadar ahlaklı olduğunu söyleyen Sönmez, “Başbakana en iyi cevabı gençler veriyor. ’Cumhuriyet ve özgürlük karşıtı bu iktidarı kızlı erkekli birlikte yıkacağız” Dedi.

Haber: G. KARDUZ