Divapan Entegre A.Ş. Genel Müdürü Hakan Zengin yeni projeler için kuruluşun bağlı olduğu Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun’un Danışmanı oldu. 20 yıldır Divapan bünyesinde Dış Ticaret Müdürü, Lojistik, Planlama, Bilgi İşlem, Satınalma, Teknik Müdürlük ve Genel Müdür yardımcılığı görevlerini başarı ile yürüten Hakan Zengin son 12 yıldır Divapan Genel Müdürlük görevini yürütüyordu.

Son 12 yılda Düzce Teknopark A.Ş.’nin kuruluşundan yeni binasına taşınmasına kadar çalışmalara dahil, uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyesi ve Buluş Değerlendirme Komisyon Başkanı olarak çalışan Zengin halen Mentör olarak görev yapıyor.

Düzce kamuoyunun yakından tanıdığı ve sosyal kişiliği ile ön plana çıkan Zengin, yeni görevi dolayısıyla yaptığı yazılı bilgilendirmede kendinden şöyle bahsetti:
"Tam bir tabiat tutkunu olan aynı zamanda Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği Başkanı olan Zengin, çocuklara ilin tarihi, tabiatı, kültürü başta olmak üzere içinde barındırdığı güzellikleri anlatmak için ‘Merhaba Düzce’ isimli bir kitabı yazarak, çektiği fotoğraflarla ülke içinde ve dışında Düzce’nin tanıtımına katkı sağladı. Düzce’de yılın yöneticisi ödülünü alan Zengin, çok sevilen örnek bir Genel Müdür profili ile Düzce’nin unutulmaz simalarından oldu. "


Haber: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ