Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri bugün AK Parti Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz’da hazır bulundu. Ziyaretin ana maddeleri ise otoban bağlantısı, OSB yolu ve İSKİ’ydi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, ziyaretinin amacının yeni vekillerle tanışmak, sorunları dile getirmek ve onların beklentilerini dinlemek olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi.
“Bizim sorunlarımızın başında yol geliyor. Otoban bağlantı yolu ile ilgili ciddi sıkıntılarımız var. Özellikle büyük araç giriş çıkışlarında sorunlar yaşıyoruz. Yeni firmaların Düzce’ye kazandırılması konusunda çalışmalarımız var. Amacımız boş arazileri tekrar faaliyete geçirmek"

Düzce Milletvekili Fevai Arslan OSB yolu ile ilgili olarak “yol normalde 3 yıl önce bitirilecekti fakat dava ettiler bitiremedik.” Şeklinde konuştu.

“Bağlantı yolu uzun süredir gündemde olan bir konu. Bu yolu özelleştirme konusundan Ankara-İstanbul, Düzce- İstanbul, İstanbul- Edirne olarak üç kategoride özelleştirdik. Ancak mevcut muhalefet partilerden biri dava etti ve iptal edildi. Dava edilmeseydi OSB bağlantı yolu 3 yıl içinde açılacaktı.”

Arslan daha sonra İSKİ ile ilgili sorunlarına da değindi. İSKİ sorunun İstanbul’da yaşanan su sorunuyla ortaya çıktığını söyleyen Arslan şunları kaydetti.

“7-8 yıldır İSKİ ile ilgili sorunla mücadele ediliyor. Kanun kabul edildiğinde İSKİ’yi rahatsız edecek sanayi kuruluşları yoktu. İstanbul’un su sorunu ortaya çıkınca İSKİ sorunu da ortaya çıktı.”

Haber;  S. KAŞKIR