CHP Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, Küçük Sanayi ve Galericiler Sitesi’ndeki esnafla bir araya gelerek destek istedi. Pazar günleri yoğunluğun yaşandığı pazarda esnafla tek tek tokalaşan Karslıoğlu, esnafın sıkıntılarını dinledi.
Destek vermek üzere ziyarette İl Başkanı Nurettin Türkmen, Merkez İlçe Başkanı Semih Cemşit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Galericiler Sitesi Esnafı’nı dolaşan Karslıoğlu, ziyareti esnasında MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’le karşılaştı. Tokalaşan iki başkan adayı birbirlerine başarılar diledi.


CHP ve MHP’nin yerel seçimlerde birleşeceği yönünde çıkan haberlerin konuşulduğu bugünlerde karşılaşmada yapılan esprilerde kahkahaların yükselmesine neden oldu.
“Bu aralarda sık sık bir arada fotoğraf veriyorsunuz” diyen esnafa Karslıoğlu’nun “ben zaten söylüyorum bize katılacaklar…” demesi gülüşmelere neden oldu…
Ziyareti mikrofonlarımıza değerlendiren Karslıoğlu, seçim gezilerinde bir çok yerde sorunların hala devam ettiği eleştirinde bulundu ve yapılanların kısa vadeli çalışmalar olduğuna dikkat çekti. 

Galericiler sitesinin geleceği düşünülmeden planlandığını söyleyen Karslıoğlu, sitenin bugün gelinen noktada yetersiz kaldığı ve asfalt sorunları ile boğuştuğunu belirtti.
Parti gözetmeksizin her kesimden Destek isteyen Karslıoğlu, “biz bilimsel belediyecilik ortaya koyacağız. Uzun vadeli projeler yapacağız. Neden Bolu’ya Adapazarı’na imrenelim. Bizim neyimiz eksik.” dedi.
Haber; S.KAŞKIR