Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra Milletvekili Adayı Abdullah Danışmaz Öncü Ana Habere katılarak seçim atmosferi, ziyaretleri Türkiye ve Düzce gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Konuşmasında Düzce’nin geleceğine yönelik mesajlarda veren Danışmaz, öncelikle sürdürülen çalışmaları hakkında konuştu. Danışmaz, seçim atmosferinde sahip bir havanın hakim olduğunu söyleyerek vatandaşın dertlerini dinlemeyi ve çözüm imkanlarını anlattıklarını paylaştı.

Hükümete vatandaşlardan tepki olduğunu söyleyen Danışmaz, 7 Haziran’daki seçimlerde Düzce’de en az bir tane muhalefet milletvekilinin son derece önemli olduğunu vurgu yaptı. Düzce’de 3 dönem boyunca 3 milletvekilinin Ak Parti’den olmasının Düzce’ye bir katkısı olmadığını söyleyen Danışmaz, Ak Parti’nin Düzce politikasını değerlendirdi. “3 dönemdir farklı yüzlerle seçime girdiler. Halkımız takdir etti, seçildiler fakat hiçbir şey yapılmadı. Her seçim döneminde adaylarını değiştirerek halkı aldatma politikası sürdürdüler.”
Danışmaz, milletvekili olma hedefini ‘Ahdettim’ diyerek anlattı. “Bir rahmetli Kemal Demir, iki rahmetli Avni Akyol üç kulağı çınlasın Necmi Hoşver Düzce için ne anlam taşıyorsa 4.ismin Abdullah Danışmaz olması için mücadele edeceğim. Halk için sonuna kadar çalışacağım. Mecliste her türlü mücadeleyi vereceğim. Yeri geldiğinde masaya yumruğumu vuracağım. Düzce halkı beni gayet iyi bilir. Düzce’de en büyük muhalefeti ben yaptım. Hırsızlığı, arsızlığı ben haykırdım. Kimseden çekinmedim, yine çekinmiyorum.”

Danışmaz, seçildiği takdirde yapacaklarını ise çarpıcı bir söylemle izleyicilerle paylaştı. “Oy veren vermeyen herkesi kucaklayacağım, asla ötekileştirmeyeceğim. Düzce’ye hizmet etmek adına ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Ben Karadenizliyim. vatandaşlara hep şunu anlatıyorum. Bizim oralarda öküzler yürümediği zaman sopayla ittirilir, yürüsünler diye. İşte bende böyle diğer milletvekillerinin çalışması için ite ite zorlaya zorlaya çalıştıracağım.  Her şeyi yapacağım.”

Danışmaz, son olarak 7 Haziran’dan sonra Düzce’nin adının mecliste sık sık gür bir şekilde güzel anılması için vatandaşlara oylarını dikkatli kullanmaları çağrısında bulundu.

Haber:Y.SEVER