Gruptaki tek namağlup takım olan İçmelerspor sezon hazırlıklarını kendi sahasında yaptığı idmanlarla başladı ve ilerleyen haftalarda Nurettin Zafer Stadı'na gelerek çalışmalarına hız verdi. Aldığı başarılı sonuçlarla gündeme gelen ve yenilmeden 16.haftaya kadar ulaşabilen İçmelerspor, Aydınpınarspor karşısında da bu başarısını devam ettirmek düşüncesiyle hazırlıklarını sürdürüyor.

Aydınpınarspor maçından sonra, kritik son iki maçında ise önce Nu-Door Düzce Gençlikspor ile sonra Kirazlıspor ile oynayacak olan İçmelerspor, Aydınpınarspor maçını kayıpsız atlatmayı düşünüyor. Ayrıca Aydınpınarspor'un Lig'de kalma konusunda derin bir nefes almak için mutlaka kazanması gereken maç olarak görülüyor. Aydınpınarspor ise sezonun başından bu yana çoğu kez maçlardan galibiyet alamadı.

Hücuma yönelik ve seri bir oyun sergileyen Aydınpınarspor bu sistemini sonuca yansıtamadı. İçmelerspor ile karşılaşacak olan Aydınpınarspor rakibinin namağlup unvanını sonlandırmak, hem de Lig'de kalmayı büyük ölçüde garantilemek istiyor. Aydınpınarspor'un oynadığı 15 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyeti bulunuyor. Attığı 23 gole karşılık 37 gol yedi. Maçlarda çoğu kez geriye düşmesine veya farklı yenilgilerine rağmen oyundan kopmayan Aydınpınarspor, tecrübeli oyuncuları da tekrar takıma takviye ederek, gençlerin kaynaşma dönemini atlatmış görünüyor.

İçmelerspor'un 15 maçta 11 galibiyeti, 4 beraberliği bulunuyor. Henüz yenilgi ile tanışmayan İçmelerspor attığı 35 gole karşılık 11 gol yedi. 37 Puanla lider olan İçmelerspor artık kalan maçlarda da sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlamak istiyor. İçmeler- Aydınpınarspor karşılaşması bugün saat 13:00'da Gölyaka'da oynanacak.