A grubunda Çiftlik Gençlikspor dolu dizgin gidiyor. 3 maçta 9 puan alarak lider durumda olan Çiftlik Gençlikspor 3 maçta 10 gol atıp kalesinde 3 gol gördü. Haftanın sürprizini Koçyazıspor Elmacıkspor karşısında yaptı. Elmacıkspor sezona çok iyi ve hazırlıklı girmesine rağmen bu müsabakada 4 gol yemesi spor otoriteleri tarafından sürpriz olarak görüldü. Zor şartlarda sezona son gün giren Koçyazıspor’da oyuncuların Elmacıkspor maçına gelmesi ileriki haftalarda takımın nasıl sonuçlar alacağı merak konusu oldu. Koçyazıspor bu müsabakada aldığı galibiyetle puanını 6 yaptı.

Saçmalıspor deplasmanda Karaçalıspor’u 4-2 yenerek ligdeki iddiasını sürdürdü. Saçmalıspor puanını 9 yaparak averajla ikinci sıraya yükselmeyi başardı. A grubunda 4 takım şampiyonluğa oynuyor. Çiftlik Gençlikspor, Saçmalıspor, Elmacıkspor ve Koçayazıspor. düşme potasında ise Sancaklarspor, Karaçalıspor ve Yazıpınarspor düşme adayları.
Düzce 1. amatör B grubunda 1934 Selamlarspor Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı 5-2 yenerek sükse yaptı. Selamlarspor 3 maçta 7 puan toplayarak ligin üçüncü sırasına yerleşti. Selamlarspor’un bir maçı eksik. Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı ise bu mağlubiyet ile ikinci sırada kaldı. Sis Yalıtım 4 maçta 9 puanı var. Üçyolspor ilk puanını Altunçayspor’dan aldı müsabaka 0-0 sona erdi. Gökspor Karaca Çobanspor müsabakası yarım kalması spor severleri üzdü. Müsabakada Gökspor 2-0 öndeyken müsabaka birden 2-2 oldu daha sonra bir pozisyonda maçın hakemine itirazlar sonucunda olaylar büyüğünce maçın hakemi müsabakayı 80.dakikada iptal etti. Bu müsabakanın sonucunu T.F disiplin kurulu verecek. B grubunda üç takım şampiyonluğa oynuyor. Karaca Çobanspor, Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı ve 1934 Selamlarspor. düşme potasında ise 4 takım bulunuyor Altunçayspor, Gökspor, Üçyolspor ve Kurukavakspor.

Haber:Spor Servisi