Düzce Okullararası Kros İl Birinciliği tamamlandı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü ve Atletizm İl Temsilcisi Meral Şahin önderliğinde gerçekleştirilen Okullararası Kros İl Birinciliği müsabakalarında 102 sporcu yarıştı. İl Birincisi olan okullar ve Ferdi ilk 3’e giren sporcular 20 Martta grup müsabakalarında Düzce’yi temsil edecek.
20 Martta grup müsabakalarında ilk 3’e giren takımlar ve ferdi sporcular 30 Martta Denizli ilinde yapılacak olan final müsabakalarında yarışmaya hak kazanacak.
Düzce Okullararası Kros İl Birinciliğinde Yıldız Kızlar 2000 metrede takım birincisi Eskimengencik Ortaokulu oldu. Ferdi sıralamada ise Ebru Yılmaz birinci, Esra Yılmaz ikinci ve Yıldız Baran üçüncü oldu.
Yıldız Erkekler 3000 metrede takım birincisi Çakırlar Ortaokulu oldu. Ferdi sıralamada Oktay Üçel birinci, Abdurrahman Çakır ikinci ve Tolgahan Nurten üçüncü oldu.
Genç Kızlar 3000 metrede Cumayeri ÇPL birinci olurken ferdi sıralamada Meryem Korkmaz birinci, Züleyha Yılmaz ikinci ve Fatmanur Aydın üçüncü oldu.
Genç Erkekler 5000 metrede Çilimli ÇPL birinci olurken Hasan Keskin birinci, Eray Ak ikinci ve Hasan Yılmaz üçüncü olarak ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
Kros İl Birinciliği yarışlarında dereceye girenlere ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran verdi.