Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Beyköy Belediyespor, Kaynaşlı sahasında oynadığı Kütahya Seraşeker Spor müsabakasında gol bulamayınca bir puana razı oldu ve rakibi Adapazarıspor’un da puan kaybettiği hafta büyük bir avantajı kaçırmış oldu.
Kütahya Seraşeker Spor karşılaşmasının ilk dakikalarına hızlı başlayan temsilcimiz Beyköy Belediyespor, bu ataklardan yararlanamayınca oyun üstünlüğünü ilk yarının ortalarına doğu rakibine kaptırdı. Karşılıklı ve kontrollü bir oyun sonucunda ilk yarı golsüz tamamlandı.
Müsabakanın ikinci yarısına gol bulabilmek için yeni transferi Hakan Demiri oyuna alarak başlayan temsilcimiz oyunun, oyunun ilerleyen dakikalarında diğer yeni transferi Ufuk Koç’u da oyunu alarak hakimiyetini tamamen ele geçirdi. Oyunun son 15 dakikası adeta tek kale oynanmasına rağmen bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayan temsilcimiz Beyköy Belediyespor müsabakadan bir puana razı olarak ayrıldı.
Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10 gruptaki temsilcimiz Akçakocaspor ise lig lideri Adapazarıspor ile oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı. Müsabakayı baştan sona üstün oyunu ile sürdüren Akçakocaspor, bulduğu 4 net pozisyonu değerlendiremeyerek bir puana razı oldu.