Yazı metni

2007-2008 yılı Minikler Ligi’nin sezon açılışı Düzce Belediyesi’nin minikler liginde yer alan takımlara malzeme dağıtımı ile başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in de katılımı ile yapılan törende Minikler Ligi’nde yar alan takımlara, forma, top olmak üzere futbol malzemeleri dağıtıldı. Düzenlenen törene Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve İl Futbol Temsilcisi Bayram Ali Kubilay da katıldı. 

 

Düzce Belediyesi’nde yapılan Minikler Ligi açılış törenine 17 futbol kulübü temsilcileri katıldı. Törenin açılışında konuşan Düzce

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş  sporun alt yapısına önem verdiklerini ve bunun sonuçlarını da almaya başladıklarını söyledi. Keleş,“ Biz Düzce’de çocukları ve gençleri spora teşvik için alt yapıdan başladık. Futbol, basketbol olmak üzere tüm spor branşlarını bünyemize aldık. Oynayacak olan bu futbolcular ilerleyen senelerde kendilerini geliştirecekler ve bizde onlarla gurur duyacağız’ dedi.

 

17 futbol kulübü temsilcilerinin katıldığı Minikler Liginin açılış töreninin sonunda takımlara forma ve topları dağıtıldı.