Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz sene başlatılan 18 Temmuz Stadyumu'ndaki yenileme çalışmaları sona erdi. Yenilenen çimler ve stadyum modern bir görünüme kavuşan stadyumun açılışı 19 Temmuz Cuma günü saat 18:00’de Fenerbahçe ile Boluspor müsabakası ile yapılacak.
18 Temmuz Stadyumu Fenerbahçe İle Açılacak
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzcelilerin uzun süredir beklediği 18 Temmuz Stadyumunun açılışının Fenerbahçe - Boluspor müsabakası ile açılacağını ifade etti.
18 Temmuz Stadyumunda, basının karşısına geçen İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “ Son 1,5 senedir, öncelikle uzun süredir beklenen 2bin 500 kişilik maraton tribününün inşaatını tamamladık. Aynı sürede içinde çimleri tamamen yeniledik ve atletizm pistini de değiştirdik. Kale arkası tribününü koltuklandırdık. Basın tribünü yaptık ve stadyumumuzu soyunma odalarına kadar yeniledik. Düzce’ye modern bir stadyum kazandırdık. Böyle bir stadyumun da açılışını Dünyanın ve ülkemizin önemli takımlarından biri olan Fenerbahçe ile açıyoruz” ifadelerinde bulundu.
19 Temmuz Cuma saat 18:00’de Fenerbahçe ile Boluspor müsabakasının biletlerinin 20-25 ve kale arkasının da 10 TL olacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, stadyumun açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı da davet ettiklerini kaydetti.
Gençlik Merkezi Cuma Günü Açılıyor
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi, şehir merkezindeki yeni binasına Cuma günü saat 16:00’da geçecek.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce şehir merkezindeki modern gençlik merkezi açılışına tüm gençleri ve Düzcelileri davet etti. Ziraat Bankası karşısındaki yeni binada, gençlik merkezi faaliyetlerinin yürütüleceğini kaydeden İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “ Bildiğiniz üzere Kiremitocağı Mahallesinde yeni gençlik merkezi inşaatımız sürüyor. Şu anda 4202 olan gençlik merkezi üyemizi daha modern bir binada istedikleri her oyunu oynamaları ve kursu alabilmeleri için tahsis ettik. Yeni binamızın açılışını 12 Temmuz Cuma günü saat 16:00’da gerçekleştireceğiz” ifadelerinde bulundu.
Şehir merkezindeki yeni gençlik merkezinde müzik, ebru, resim odaları bulunurken oyun odasında playstation, xbox, jenga, tabu, yapboz, scrubble, mangala gibi oyunlar da oynanabilecek. Bilgisayar, tiyatro, halkoyunları, model uçak kursları için özel odalar ayrıldı. Öte yandan matematik, Türkçe, İngilizce, Fizik, Kimya gibi dersler de brifing odalarında ve dersliklerde verilecek.

Müsabakada ki Bilet satışları aşağıdaki gibidir;
*Eski kapalı tribün 25 TL
*Yeni maraton tribünü 20 TL
*Kale arkası 10 TL

Biletler sadece Gençlik Spor İl Müdürlüğün’den temin edilecek. Protokol Tribünü tanzimi Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak.

 

Haber: S. KAŞKIR