18 Temmuz Stadyumunda ilk müsabaka U-16 Türkiye Şampiyonası finali ile gerçekleştirildi. Yaklaşık 1 senedir yenileme çalışmalarının sürdüğü stadyumda, son olarak yeni çimlerin oturması bekleniyordu. Hem stadyumu görmek hem de zemini kontrol etmek amacıyla U-16 Türkiye Şampiyonası finali 18 Temmuz Stadyumunda oynandı.

 



Damlaspor, Selimiye Spor, Samsun Kadıköy Spor ve Adana Sporun katıldığı U-16 Türkiye Şampiyonası final müsabakalarında finale kalan Damlaspor ile Selimiye Spor yenilenen stadyumda müsabakalarını yaptı. Damlaspor Selimiye Sporu 1-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Müsabakanın sonunda ilk dörde giren takımlara ödülleri ve kupaları takdim protokol tarafından takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Adnan Ersan, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Belediye Başkanı İsmail Bayram, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve taraftarın izlediği final müsabakasında, izleyenler stadyumun 2. Lig müsabakalarını rahatlıkla kaldırabileceğini belirttiler.