Düzce 1.Amatör Ligde hafta sonu 7 müsabaka oynandı. İlk iki haftada Beçispor ve Çamköyspor grupta lider olarak yer aldı. Gruptaki diğer maçlarda şu sonuçlar alındı:

Altunçayspor kendi evinde oynadığı Düzce Modern Eğitimcilerspor müsabakasını 1-0 kazanarak ilk üç puanı hanesine yazdırdı.  Bir diğer Akçakoca temsilcisi Beyörenspor Aziziyespor’u 1-0 yenerek sahadan galip ayrıldı. Çamköyspor Kabalakspor’u 3-1 yenerek lider oldu. Çamköyspor ve Karaca Çobanspor 4 puanla 1. ve 2. sırada yer aldı. Altunçayspor, Beyörenspor, Düzce Modern Eğitimcilerspor ve Kabalakspor 3 puan topladı. Özbalatlıspor ve Aziziyespor’un ise iki maçta 1 puanları bulunuyor.

Diğer grupta ise 4 müsabaka oynandı. Tavak Çimenspor kendi evinde Özsüt Avlayanspor’a 2-0 yenildi. Özsüt Avlayanspor ilk hafta yenilirken 2.hafta sahadan galip ayrıldı. Beçispor Koçyazıspor karşısında 5-1 kazandı ve liderliğine devam etti. Yazıpınarspor Kurtsuyu takımları sahadan 2-2 berabere birer puan aldı. Çiftlik Gençlikspor 1934 Selamlarspor’u 2-1 yendi. Çiftlik Gençlikspor bu galibiyeti ile averajla 2.sıraya yerleşti.

Grupta Beçispor ve Çiftlik Gençlikspor 6 puana ulaştı. 1934 Selamlarspor ve Özsüt Avlayanspor’un 3, Yazıpınarspor’un 2, Kurtsuyu ve Koçyazıspor’un 1 puanı bulunuyor. Tavak Çimenspor iki maçta henüz puan alamadı.