A Grubu

Cumartesi günü Karaca Çoban, düşmeme mücadelesi veren ve grubun en çok gol yiyen takımı Modern Eğitimcilerle Şıralık’ta karşılaşacak. Modern Eğitimciler’in 3 puandan başka bir çıkış yolu yok. Kaybedilecek puan ya da puanlar Modern Eğitimciler üzerindeki kara bulutları daha da koyulaştıracak. Karaca Çoban kendini 3 puana daha yakın hisseden taraf olarak maça çıkacak.

Cumartesi gününün bir başka mücadelesi de Yığılca Şehir Stadında Çamlıspor’un rakibi son sıraya demir atan Tavak Çimenspor olacak. Çamlıspor seyircisinin de desteği ile fark peşinde koşacak averajını daha da geliştirmek isteyecek. Tavak Çimen’de top yuvarlaktır diyerek maça asılacak.

Pazar günü Suncuk ise Kavakbıçkı ile Şıralık’ta meşin yuvarlağı koşturacaklar. Suncuk 3 puan alarak küme düşme potasından uzaklaşmak isterken Kavakbıçkı’nın zirveye doğru alacağı 3 puan koşusu Çamlıspor ile Kurukavakspor’a “Zirve yarışında yalnız değilsiniz beni de hesaba katın” diyecek.

Geçtiğimiz hafta muhteşem bir geri dönüş yapan Çiftlik Gençlik, kazandığı öz güvenle Kurukavak karşısına Şıralık’ta kora kor bir mücadele verecek. Kurukavak zirvede olmanın verdiği güç ile 3 puan peşinde koşacak.


B Grubu

Gümüşova Elmacık Stadında zirveyi yakından ilgilendiren bir maç var. 9 puanlı Kurtsuyu ile 7 puanlı 1934 Selamlar kıyasıya bir mücadeleye girecek. 1934 Selamlar seyircisi önünde kendisini mutlak favori görürken Kurtsuyu, grubunun en az gol yiyen takımı olması nedeniyle kendisine olan özgüveni arttıracak.

Lider Şıralık’ta Aziziyespor, Yazıpınar karşısına seyirci ve puan avantajı ile çıkarken 3 puanın sıcaklığını cebinde hissedecek. Yazıpınar 3 puandan başka hesap yapmayacak. Kazanarak küme düşme potasından uzaklaşmak isteyecek.

Küme düşme korkusu yaşayan Beyciler ve Çamköy Şıralık’ta kozlarını paylaşırken iki takım da grubun çok atıp çok yiyenleri arasında yer alıyor. Bol gollü bir maç geçeceğini düşünmek hiç de yabana atılmamalı. Ligin dibine demir atan Dedeler ve Bahçeköy müsabakasında iki takım da hakemin son düdüğünde hanesine 3 puanı yazdıran taraf olmak isteyecektir.