A Grubunda Beçispor ve Dikmelispor adını birinci amatör yazdırırken Dikmelispor ilk iki maçta aldığı bir mağlubiyet ve bir beraberliğe rağmen kalan maçlarda aldığı galibiyetler sonucunda büyük başarı elde ederek grubunda bir üst gruba çıktı.

Beçispor ise uzun yıllar üst liglerde oynamış bir takımın tekrar eski günlere dönüp şampiyon olması büyük sevinç yaşattı. B grubunda mutlu sona Kirazlıspor ve Özabalatlıspor ulaştı. Bu grupta Kirazlıspor son maçlarda aldığı seri galibiyetler sonucunda grubunu birinci bitirerek şampiyon olması Kirazlı Köyünü bayram yerine çevirdi. Akçakoca temsilcisi Özbalatlıspor lige iyi başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda cezalı oyuncuların fazlalığı yüzünden çok puan kaybı yaşadı. Özbalatlıspor eksikliklere karşın büyük uğraşlar sonucunda ligde puan olarak ikinci olarak birinci amatöre çıktılar. Akçakoca’da kutlamalar yapan Özbalatlıspor kutlamalarına ileriki günlerde devam edileceği öğrenildi.

C grubunda son saniyeye kadar şampiyon belli olmadı. Geçen hafta çıkmayı garantileyen Düzce Modern takımı bu hafta sonu oynadığı Hamidiyespor maçını 3-1 kaybederek lig birinciliğini Hamidiyespor’a kaptırdı. Grupta Kabalakspor en büyük yara alan kulüp oldu. Ligde en az mağlubiyet alan Kabalakspor gol averajı iyi olmasına rağmen TFF’nin üçlü puan averajına takıldı. Grupta Hamidiyespor, Düzce Modern Eğitimcilerspor ve Kabalakspor’un 23 puanı bulunuyor. Üç takımın kendi aralarındaki oynadığı maçların sonuçlara göre aldıkları puanlara bakıldığında Hamidiyespor 7 puan, Düzce Moder Eğitimcilerspor 5 puan, Kabalakspor üç puanı bulunuyor. Kabalakspor genel gol averajı iyi olmasına rağmen üçlü averajda son sırada kaldığı için bir üst lige çıkamadı.

Haber:M.YILDIRIM