Düzce 1. Amatör  tüm hızıyla devam ediyor. İki grupta oynanan müsabakalar sonucu puan cetvelinde fazla değişiklik olmadı. Gruplarında ilk sırayı alan takımların Düzce süper amatöre çıkarken ikinci olan takımlar play off sonucunda üçüncü takımı belli edecek .İki grupta oynanan maçlarda Kirazlıspor zorlu Özbalatlıspor maçını kazanarak liderliği teslim aldı.

Kirazlıspor 4 maçta 12 puan toplayarak ligde büyük başarı yakaladı. Özbalatılıspor bu mağlubiyetle ligde ikinci sıraya geriledi.  Özbalatlıspor 3 maçta 6 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor. Koçyazıspor ise 2 maçta 6 puana sahip. Son oynadığı Üçköprüspor maçında ilk yarısını 2-0 öndeyken emniyetin ikinci yarıda gitmesi nedeni ile maçın ikinci yarısı oynanmamıştı.

Tertip komitesinin belirleyeceği bir günde maçın ikinci yarısının oynanacağı öğrenildi. Akçakoca ilçe sahasında oynanan Altunçayspor-  1934 Selamlarspor maçı 1-1 sonuçlandı. 1934 Selamlarspor takımı 4 maçta 4 puan ile dördüncü sırada. Altunçayspor ise altıncı sırada yer alıyor. 1. Amatörde son iki sırayı alan takımlar 2. Amatöre düşecek. Diğer grupta ise Üçyolspor ve Düzce Modern Eğitimcilerspor dolu dizgin yollarına devam ediyor. Üçyolspor son maçta Beçispor karşısında 1-0 mağlup durumdayken müsabakayı 2-1 kazanmayı bildi.


Düzce Modern  Eğitimcilerspor 2. amatörden yeni çıkmasına rağmen iyi bir yönetim anlayışı ile tam gaz ilerliyor. Son maçta Karaçalıspor’u 2-0 ile geçerek üç puanın sahibi olup üçte üç yaptı. Hamidiyespor - Dikmelispor’u 1-0 yenerek üç puanın sahibi olurken ligde beşinci sıraya çıktı. Bu grupta Üçyolspor maç fazlalılığı ile lider durumda. Bir maç eksiği bulanan Düzce Modern Eğitimcilerspor 3 maçta 9 puan ile ikinci durumda. Beçispor üç maçta 6 puan ile üçüncü sıraya düştü. Son sırada ise 4 maçta sadece 1 puan toplayabilen Dikmelispor yer alıyor.