Beçispor Teknik sorumlusu Yusuf Akgün haber merkezimize yaptığı açıklamada “çalışmalarımıza çok erken başladık. amacımız gruptan birinci olarak çıkmak“ dedi. Beçispor Teknik sorumlusu Yusuf Akgün Beçispor olarak takımlarının genç oyunculardan kurulu olduğunu dile getirerek oyuncuların bir çoğunun öğrenci olduğunu ve çok çalışarak hedeflerine ulaşacaklarını belirtti. Akgün, “Ocak ayında birçok oyuncuyu takımlarına transfer ettik. Bu transferler takımımıza güç kattı. Düzce ikinci amatörde ses getirecek takım olduk. Bunu da şampiyon olarak kanıtlayacağız. Grupta çok iyi takımlar var. Birçok takım şampiyon olmak istiyor. Bütün takımlara kazasız belasız bir lig diliyorum.“ dedi.

Dikmelispor Teknik sorumlusu Ufuk Altınışık da haber merkezimize önemli açıklamalarda bulundu.Dikmelispor olarak ara transferde 5 oyuncu transfer ettiklerine dikkat çekti. Altınışık çalışmalara çok erken başladıklarını belirterek 4 hazırlık müsabakası oynadıklarını söyledi.

 

Altınışık gruplarının diğer gruplara bakıldığında daha zayıf olduğunu belirterek, “En zor grup C grubu. Amacımız her yıl bir üste çıkmak. Bunu da zamanla yapacağız. İyi bir kulüp olma adına adımların atıldığını yönetimde elinden geldiğini yapıyor. Bu yıl şampiyon olmak öncelikli hedefimiz. Grupta Beçispor ile yarış yapacağız. Diğer takımları da fazla tanımıyorum. Zamanla bu takımları tanıyacağım.  Beçispor ile birinci amatör çıkan taraf olacağız“ dedi.

 

Kutlu Köyüspor’dan kulübünden yapılan açıklamaya göre; Kutlu Köyüspor bu yıl hedefe ulaşacağı ifade edildi. Takımın geçen sene ilk dönem ligde tecrübe kazandığı, bu yıl takımların daha iyi olduğu belirtildi. kulübün hedefinin sezon sonunda birinci amatöre çıkmak olarak açıklandı. Yapılan açıklamada, Kutlu Köyü olarak gençlerinin spor yapmasını sağlamak, kötü alışkanlıklara eğilmemelerini engellemek amaçlandığının altı çizildi.

 

Kutlu köyspor oyuncularını çoğunun kendi yöresinden seçti. Centilmen bir şekilde şampiyonluk mücadelesi vermek için yola çıkalacak.

 SPOR SERVİSİ