Düzce’de İşitme Engelliler 2013 Badminton Ligi 1. Etap Mücadeleleri 18 Temmuz Spor Salonu'nda devam ediyor. Gençlik Spor Antronörü ve Badminton İl Temsilcisi Barış Kılıçkaya, Safranbolu'da yapılan Türkiye şampiyonasından dereceye girdikleri için lige katılabildiklerini dile getirdi.
Gençlik Spor Antronörü ve Badminton İl Temsilcisi Barış Yerlikaya Düzce’de işitme engelli erkek badminton sporcusu olmadığı için Eskişehir’den 2 tane erkek sporcu transfer ettiklerini söyledi
Kılıçkaya, “1 senedir Düzce’deyim. İşitme engellilerle çalışmalara Gölyaka'da yeni başladık, yaklaşık 4 tane sporcumuz var. Erkek sporcumuz olmadığı için 2 tane de Eskişehir’den transfer ettik. Geçen ay Safranbolu'da Türkiye şampiyonası vardı. Düzce 2 galibiyet, 1 mağlup olarak tamamladı. Orada sadece dereceye giren kulüpler ligde katılabildi. Dereceye girdiğimiz için lige katıldık. Ligin ilk etabını Düzce’ye aldık. Toplam 6 etaptan oluşam mücadeleler, bir sonra Karabük'ün Safranbolu ilçesinde devam edecek. Son 4 müsabaka ise Kayseri, Antalya, Erzincan final etabı ise Isparta’da yapılacak. Sporcuların içinden iyi olanlar milli takım kampına çağırılıp dereceye girenler Milli Takımı olimpiyatlarda temsil edecekler” dedi. 

Haber: S. YANAR