İkinci ligde son hafta maçları cuma günü oynanacakken Olin Gençlikspor geçen haftaki aldığı mağlubiyeti bu haftaki oynayacağı Fmv Işıkspor maçı ile telafi etmek istiyor. Genç Telekom, Eyüpspor ile karşılaşırken, Ormanspor'da Vestel ile karşılaşacak. Liderliği Bornova Belediyespor ile paylaşan Trabzonspor, Pamukkale Üniversitesi ile oynayacak.

A Grubu'nda lider olan ve geçen hafta temsilcimiz Akçakoca Poyrazspor 'u yenen Bornova Belediyespor, T.E Dağcılık ile oynayacak. Ankara Basketbol Beykoz ile karşılaşırken, Nu-Door Düzce Gençlikspor'u kendi evinde yenen Genç Banvitliler , Pertevniyal ile karşılaşacak. Gelişim Koleji, Uşak Belediyespor ile oynarken, İTÜ, Mülkiye ile Çanakkale Belediyespor, Yeşilyurt ile karşılaşacak.

Temsilcimiz Akçakoca Poyrazspor geçen hafta lider Bornova Belediyespor ile yaptığı ve son periyotta kaybettiği maçtan sonra Bursa Basketbol ile oynayacak. Deplasmanda yapacağı maçı kazanarak devreyi de galip kapatmak isteyen Akçakoca Poyrazspor, seyircisini de sevindirmek istiyor. Genç Banvitliler maçını kaybeden ve seyircisini hayal kırıklığına uğratan diğer temsilcimiz Nu-Door Düzce Gençlikspor, Tofaş ile oynayacak.

Lig'de namağlup olan ve devreyi de yenilgisiz kapatmak isteyen Tofaş'a karşı 26 Aralık Cuma Günü 18 Temmuz Spor Salonu'nda saat 18:30'da oynayacak olan Nu-Door Düzce Gençlikspor, hem Tofaş'ı yenerek seyircisine kendisini affettirerek yeni yıl hediyesi vermek hemde Tofaş'ın yenilmezlik serisini sonlandırmak istiyor. İki takım içinde önem taşıyan maçta Nu-Door Düzce Gençlikspor altıncı oyuncu olarak kabul ettiği ve desteğini esirgemeyen seyircisini bu maçta da bekliyor.