AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, salon sporlarında Düzce'yi temsil eden bir çok takım olduğunu, bu takımların birinci liglere çıkması halinde mevcut salonun yeterli olamayacağını söyledi.
Düzce'ye yapılması planlana yeni ve büyük kapalı spor salonu için Ankara'da görüşmeler yapıldığını belirten Arslan, " Düzce ilindeki spor faaliyetlerini de ön plana çıkarttık. Salon sporlarında Düzce ilini temsil eden bir çok takımımız bulunuyor. Bu takımların birinci ligde oynaması halinde bu salonda oynayamama durumları var.
Biz Düzce iline yeni bir kapalı spor salonu kazandırmak istiyoruz.Gençlik spor genel müdürlüğü ile görüşmelerimizi kapsamında Düzce iline üç bin -üç bin beşyüz kişilik spor salonu yaptırmak istediğimizi belirttik. Fakat 2010 projeleri kapsamında bu kapalı spor salonunun faaliyete geçemeyeceğini bize söylediler. Fakat bu konu hakkında aldığımız bir söz var. 2011 projeleri içerisine Düzce'ye spor salonu yapılacağının sözünü aldık. 2011 yılında yapılacak olan Spor salonu ise tam techizatlı olacak ve birinci liglerde mücadele edebilecek düzeye getirilecek" şeklinde konuştu.
Uzun süredir yıkılacak, tamir edilecek denilen 18 temmuz şehir stadının açık tribünü ile ilgili olarak son sözü Ak Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan yaptı. Arslan, açıklamalarında yıkıma gerek olmadığını ve şimdilik sadece güçlendirmelerin yapılacağını belirten, Fevai Arslan, sözlerine şöyle devam etti: "
Açık tribün hasarlı bir tribün olduğunu çok iyi biliyoruz. Depremden beri 10 yıllık bir süreden beri oraya seyirci alınmadığınıda çok iyi biliyoruz. Açık tribün yıkılıp yerine çelik konstriksiyon bir tribün yapılacağı söyleniyordu. Fakat bu konu hakkında tam görüşmelerimiz bittikten sonra baktık ki yıkılıp yeniden yapılması biraz sorun olabilir. Bizde bu yüzden güçlendirilmesine karar verdik. Güçlendirme kapsamında bir proje hazırlanıp gençlik spor genel müdürlüğüne göndereceğiz. 2010 yılı içerisinde açık tribününde sorununu halletmiş olacağız" şeklinde konuştu.